Як нестандартно використати пиво - корисні поради.
12.01.2024
9191

Журналіст
Шосталь Олександр
12.01.2024
9191

Приготування страв з риби може супроводжуватися неприємним запахом, який заважає на кухні. Але є кілька простих правил, які допоможуть уникнути цього.
Один із способів - використовувати пиво.
Натуральні кислоти, що містяться в пиві, можуть його позбутися. Якщо потрібно очистити сковорідку зсередини, просто залійте її трохи пивом і залиште на 20 хвилин. Потім помийте стандартним способом. Якщо потрібно очистити сковорідку ззовні, поставте її в більшу посудину і залийте пивом на 20 хвилин або більше. Потім вийміть сковорідку і помийте. Цей самий метод також можна використовувати для каструль.
Читайте також
- Легендарні бохо-сукні з 2000-х знову в тренді
- Як пів квартири — скільки коштує дизайнерський ремонт житла
- Розкладіть пасинки томатів навколо смородини — і ви побачите диво
- Грози, спека і комфортні вихідні — прогноз погоди від Діденко
- Так кабачки ви ще не готували — омлет з моцарелою для перекусу
- Салат з куркою та маринованою цибулею — свіжий смак на літо